Başkan Akpolat 1 Mayıs’ı İşçilerle Kutladı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun...

Eklenme Tarihi: 02 Mayıs 2019 Perşembe

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen kutlamaların bu yılki adresi İstanbul Bakırköy oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Bakırköy Pazar Alanında gerçekleşen 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. CHP Beşiktaş ilçe örgütü ve Beşiktaş Belediye personeliyle birlikte pankartlar eşliğinde alana yürüyerek gelen Akpolat, coşkulu kutlamalarda işçilerin yanında saf tutarak onlarla birlikte halay çekti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Alanda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Bugün 1 Mayıs. Bugün toplumumuzun en yüce değeri olan emeğin, hakça paylaşımın bayramı... Gece gündüz demeden Beşiktaşımızın daha güzel ve yaşanır bir kent olması için çalışan belediye işçilerimizle kol kola, omuz omuza 1 Mayıs’ı kutluyoruz. Tüm baskıcı, otoriter ve ayrıştırıcı politikalara karşı alanlarda inatla dayanışmayı savunuyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da adil ve eşit bir düzen için tek yürek olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Belediye çalışanlarımız başta olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun" dedi.