20. Geleneksel Arnavutköy Şenliği!

İstanbul’da “Mahalle Dayanışması” kavramını korumayı başarmış ender mahallelerden biri olan Arnavutköy, 16 Haziran Pazar günü İstanbulluları ağırlayacak.

Eklenme Tarihi: 13 Haziran 2019 Perşembe

Boğaziçi Arnavutköylüler Derneği ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle 20’incisi düzenlenen Geleneksel Arnavutköy Şenliği, 16 Haziran Pazar günü ilk kez yapıldığı Ömer Yılmaz Güven Parkı’nda gerçekleşecek.

1998 yılından beri düzenlenen, Boğaziçi kültürünü, tarihini ve geleneğini yaşatan Arnavutköy Şenliği’nde rengarenk stantların yanı sıra gösteriler ve konserler yer alacak. Yaşadığımız kente sahip çıkmanın ve mahalle dayanışmasının önemine vurgu yapacağımız şenliğe çok sayıda sanatçı, yayınevi ve sivil toplum kuruluşu da katılım gösterecek.

16 Haziran Pazar günü keyifli bir gün geçirmek ve doyasıya eğlenmek için Arnavutköy Şenliği’nde buluşalım...

12.00 Açılış

Açılış Konuşmaları