23 Haziran’da Engelsiz Ulaşım Desteği!

Sandık başına gitmek için engel yok...

Eklenme Tarihi: 13 Haziran 2019 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi’nde; yaşlı, engelli ve evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacak.

Seçimlerinin yapılacağı 23 Haziran 2019 Pazar günü, bedensel engelli seçmenlerin oy kullanabilmesi için “Dost Eller Taksi” hizmet verecek. Beşiktaş ilçesinde oy kullanacağı okula gitmek isteyen engelli vatandaşlar, önceden randevu alarak seçim günü kolaylıkla oy kullanıp evlerine dönebilecek.

Evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların oy kullanabilmesi için ise “Hasta Nakil Ambulansı” ulaşım desteği sağlayacak.

Araç desteği için yönlendirme çağrı merkezi üzerinden yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve randevu talebi oluşturmak için 444 44 55 no.lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

*Hizmetimiz kontenjanla sınırlıdır.