Başkan Akpolat’tan Mahalle Ziyaretleri!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, mahalle ziyaretleriyle Beşiktaşlılarla buluşuyor…

Eklenme Tarihi: 03 Temmuz 2019 Çarşamba

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş’ın mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle ve esnafla bir araya geliyor.

Başkan Akpolat, ziyaretlerine Sinanpaşa Mahallesi ile başladı. Beşiktaş Çarşı’da ve Sinanpaşa sokaklarında, mahallelinin ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan; “Tüm mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz ve bu ziyaretleri sürekli kılacağız” şeklinde konuştu.

Bebek ve Arnavutköy mahallelerini dolaşarak ziyaretlerine devam eden Akpolat, Beşiktaşlılarla bol bol sohbet etti, talep ve önerilerine kulak verdi. Başkan Akpolat, “Komşularımızla sohbet etme ve sorunlarını doğrudan dinleme şansı yakaladık. Beşiktaş'ın her bir sokağı için yılmadan, yorulmadan çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.