Başkan Akpolat Muhtarlarla Bir Araya Geldi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Eklenme Tarihi: 28 Ağustos 2019 Çarşamba

Katılımcı demokrasi ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Akpolat’a, belediye başkan yardımcıları Ali Rıza Yılmaz, Ozan İş, Ender Topçuoğlu, İlker Özsalman ve Zeynep Karaman eşlik etti.

Mahalle muhtarlarımız, vatandaşların sorunlarını Başkan Akpolat’a ileterek çözüm ve önerilerde bulundu. Muhtarlarımıza kimlik kartlarının dağıtıldığı toplantı aynı zamanda bir ilk olma özelliğini de taşıyordu. Başkan Akpolat ile muhtarlarımız bundan sonra her ayın son pazartesi günü toplanacak ve toplantıda ele alınan konular belediye meclisinde gündeme getirilecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ekim ayından itibaren site yöneticileri ve sakinleriyle de bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyecek.