1 Eylül Dünya Barış Günü Karikatür Sergisi!

Beltaş destekleriyle Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Karikatürleri Sergisi, 1-9 Eylül tarihleri arasında Akatlar Kültür’de…

Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2019 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında barış temalı bir karikatür sergisi düzenliyor.

Barış Karikatürleri Sergisi, Türkiye’den ve dünyadan birçok ünlü karikatüristin, Türk ve yabancı edebiyatçıların barış ile alakalı çalışmalarından esinlenerek hazırladıkları eserlerden oluşturuldu.

Türk ve dünya karikatüristlerinin gözünden "Barış"ı anlatan karikatürlerin görücüye çıkacağı serginin açılışı, 1 Eylül Pazar günü saat 14.00'de Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılacak. Serginin açılışına Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın yanı sıra Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker, gazeteciler ve sivil toplum örgütleri de katılım sağlayacak. Sergi 9 Eylül Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilir.

Tarih: 1 Eylül 2019 Pazar 14.00
Saat: 14.00
Yer: Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. No: 16 Beşiktaş İst.