Petival 20-21-22 Eylül'de Bebek Parkı'nda!

Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Petival''in dördüncüsü, Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor…

Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2019 Salı

Dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Petival'', birbirinden farklı etkinlikler ve sürprizlerle, 20-21-22 Eylül'de Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Bebek Parkı'nda gerçekleşecek. Haziran ayında 30 bin kişiyi Caddebostan'da ağırlayan festival, 3 gün boyunca katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak.

Uzman eğitmenler, veterinerler ve ünlü konuklarla söyleşiler, birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalar, showlar, çocuklar için atölyeler, standlar, tüm gün müzik ve eğlencenin olacağı festivalde; sokak hayvanları için barınak bağışı yapılacak. Aynı zamanda sokak hayvanları için Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu'na da bağış yapılacak. Patili dostlarımızla bir araya geleceğimiz festivale; Begüm Kütük, Ceylan Ertem, Okan Çabalar, Rojda Demirer, Kaan Taşaner, Bora Cengiz, Taner Rumeli, Rüzgar Aksoy, Deniz Bolışık, Özgün, Hera, Bahadır Tatlıöz, Gece Yolcuları - Edis İlhan & Uğur Arslantürkoğlu, Dört x Dört - Deniz Tuzcuoğlu gibi ünlü isimler katılacak.

Katılımcılar, sosyal medya üzerinden patili dostlarıyla çekildikleri selfie'leri #Enpatiselfie hashtagi ile paylaşarak, #Enpatiselfie yarışması sonucunda ödüllendirilecekler.

Diğer Etkinlikler
• Dizi ve filmlerde rol alan oyuncu köpekler ile showlar
• Çocuklar için doğa bilinci ve hayvan sevgisine yönelik interaktif masal söyleşisi
• Eğlenceli yarışmalar