Başkan Akpolat Esnafla Bir Araya Geldi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş esnafıyla bir araya geldi...

Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2019 Perşembe

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Akpolat, gerekli çözümler için notlarını bizzat kendisi aldı.

Açık Mikrofon ve Halk Günleri buluşmalarında vatandaşla düzenli olarak bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 11 Eylül Çarşamba günü Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde Çarşı esnafıyla buluştu. Her bir esnafa tek tek söz hakkı vererek ilgilenen Başkan Akpolat, çözümler için fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Akpolat sözlerine “Beşiktaş’taki tüm öncelikli ihtiyaçlar için bizim bir yol haritamız var. Bu konulardaki yol haritamızı da sizlerle belirleyeceğiz” diyerek başladı. Akpolat, konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Beşiktaş’ta yaşayan herkesin, ortak yaşamın gereği olarak birbirine saygı göstermesi gerekiyor. Beşiktaş, her gün yüzbinlerce misafiri ağırlayan bir ilçe. Bu özelliğini kaybetmemesi çok önemli… Dolayısıyla hem Beşiktaş’ta yaşayan vatandaşlarımızın hem de misafirlerimizin burada iyi bir deneyim yaşaması gerekiyor. Bunu doğru bir şekilde planlayarak standartlarımızı yukarı taşımalıyız. Aslında bu toplantıların amacı da bunlardır."

"Bize esnafla ilgili vatandaşlardan gelen bazı sorunlar, şikâyetler var. Vatandaşlarımızın; işgaller, canlı müzikler, seyyar satıcılar gibi sıkıntıları var. Biz bu sorunları hep birlikte çözeceğiz, sizlerle konuşarak çözeceğiz. Bu konuya çözüm odaklı bakıyoruz. Biz sizinle birlikte bu sorunları konuşarak, omuz omuza vererek çözmek istiyoruz. En büyük sorun olan işgaliye konusunda sizlerle iş birliği yaparak bu kronik sıkıntıyı aşmayı hedefliyoruz. Bizim Beşiktaş’ta yaşayan herkesin bu kentte rahatça yaşamasını sağlamak gibi bir planımız var. Beşiktaş’ın sokaklarını tüm vatandaşlarımıza özellikle de engelli vatandaşlarımıza erişilebilir bir hale getireceğiz. Sizlerle birlikte yol haritamızı belirleyeceğiz. Hem sizlerin hem de vatandaşlarımızın daha mutlu, daha huzurlu bir şekilde yaşayacağı bir Beşiktaş’a kavuşacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Siz mutlu olursanız, Beşiktaş’taki 181 bin komşumuz da mutlu olur, milyonlarca misafirimiz de mutlu olur. Hep birlikte mutlu günleri Beşiktaş’a yeniden getireceğiz”