Beşiktaş’tan Yeni Avrupa Vizyonu!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş’ın kardeş şehri Erlangen’i ziyaret etti...

Eklenme Tarihi: 02 Ekim 2019 Çarşamba

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş’ın yeni Avrupa vizyonu çalışmaları kapsamında yurt dışı ziyaretlerine başladı. Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Almanya’ya giden Başkan Akpolat, Beşiktaş Belediyesi’nin 2003 yılından beri kardeş belediyesi olan Erlangen Belediyesi’ni ziyaret etti.

Erlangen Belediye Başkanı Florian Janik ile bir araya gelen Başkan Akpolat, İklim Değişikliği ile Mücadele, Doğal Afetlere Hazırlık, Kadının Desteklenmesi, İnovasyon, Teknoloji, İstihdam ve Eğitim gibi konularda iki belediyenin iş birliği yapması konusunda mutabakat sağladıklarını söyledi. Ardından Nürnberg ve Münih kentlerine ziyaretlerde bulunan Başkan Akpolat, Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz ve Münih Başkonsolosu Mehmet Günay ile bir araya gelerek görev bölgelerinde üretilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.