23 Nisan Çocuk Karnavalı

Çilekli Spor Tesisleri

Etkinlik Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı zengin bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Binlerce çocuğun katılımıyla zenginleşecek, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da hazır bulunacağı çocuk karnavalı yine Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlenecek.

Beşiktaş Belediyesi’nin Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenleyeceği “23 Nisan Çocuk Karnavalı” her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbullu çocukların buluşma mekânı olacak. Geçtiğimiz yıl 10 bini aşkın çocuğun 23 Nisan coşkusunu yaşadığı alan bu yıl da çocuklar için özel olarak düzenlenecek.

Çocukların tercihi yine Beşiktaş!
Burger King ve Pal FM ana sponsorluklarında düzenlenen çocuk karnavalında çocuklar en sevdikleri şarkılar eşliğinde alana kurulan şişme oyun gruplarında oyunlar oynayacak, sürpriz hediyeler kazanacak, yiyecek-içecek stantlarından ücretsiz yararlanacaklar.

#BenimÇocukluğumda 23 Nisan
Bu yıl 23 Nisan'da büyükler için de bir sürprizimiz var. Her yaştan insanın bir 23 Nisan anısı vardır. Bale kıyafetiyle, folklor elbisesiyle, şiir okurken, marş söylerken... Hadi gelin sandıklarınızdaki eski fotoğraflarınız karıştırın. Bunları #BenimÇocukluğumda etiketiyle twitter ve facebook'tan bizlere ulaştırın. Biz de 23 Nisan günü Çilekli Tesisleri'nde eğlecek çocuklara gösterelim.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ
23 NİSAN ÇOCUK KARNAVALI

Tarih: 23 Nisan 2013, Çarşamba
Yer: Çilekli Spor Tesisleri, Levent Mah. Çilekli Cad. Bahçeşehir Koleji Yanı
Saat: 12:00 - 16:30

Katılım herkese açık ve ücretsiz.

Yeni Etkinliker