Urban Art Beşiktaş’ı Güzelleştirmeye Devam Ediyor!

Urban Art projesi kapsamında Beşiktaş'ın duvarlarına mural çalışmaları yapıldı...

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2019 Pazartesi

ICAF, 11 Ekim’de Urban Art projesiyle, Berlin - İstanbul kardeş şehri 30. yılı kutlamaları kapsamında; Berlinli küratör Denis Leo Hegic’i İstanbul’a davet etti. Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı projede; on sokak sanatçısı Beşiktaş’ın duvarlarına mural çalışmaları gerçekleştirdi.

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde DSM'nin düzenlediği “İstanbul Comics & Art Festival” sona erdi. Festival kapsamında Goethe Institut katkılarıyla gerçekleştirilen Urban Art projesi Beşiktaş’ı güzelleştirmeye devam ediyor. Denis Leo Hegic küratörlüğünde gerçekleştirilen projeye 10 sanatçı destek verdi. Sanatçıların özgeçmişlerini ve boyadıkları duvarların adreslerini besiktaskultursanat.com adresimizden görebilirsiniz.