19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Beşiktaş’ın muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2019 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında kahvaltı organizasyonu düzenledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Sanatçılar Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya katılarak Beşiktaş ilçesinde görev yapan muhtarlarla buluştu.

Başkan Akpolat, kahvaltının ardından gerçekleştirilen toplantıda muhtarların vatandaşlarla ilişkiler noktasındaki önemine değindi. Vatandaşların ilk temas noktasının muhtarlar olduğunu vurgulayan Akpolat, sözlerine şöyle devam etti:

"Muhtarlarımızın tarihimizde önemli bir yeri var. Kültürümüzün bir parçası… Biz göreve geldiğimizden beri muhtarlarımızla beraber çalışma noktasında düzenli toplantılar yapıyoruz. Mahallelerimizin, sokaklarımızın sorunlarını hep beraber dinliyoruz ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bizim görmediğimiz gözden kaçırdığımız konuları muhtarlarımız anında tespit ediyor ve bize iletiyorlar. Yatırım yapacağımız noktada vatandaşın önceliğini belirleyeceğiz. Muhtarlıklarımıza bir sandık koyacağız ve vatandaş hangi sorunu öneriyorsa ona yatırım yapacağız. Beşiktaşımız için muhtarlarımızla ortak masada beraber çalışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Halkımıza hizmet götürürken en değerli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun."

Kahvaltı ve toplantının ardından Beşiktaş Belediyesi Çırağan Hizmet Binası’nda resmi tören düzenlendi. Törene Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü ve STK temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan tören, Beşiktaş Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşim Özer’in Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla devam etti. Resmi tören, konuşmalar ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Beşiktaş Belediyesi olarak değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.