41. Vodafone İstanbul Maratonu!

Beşiktaş’ın da ev sahipliği yaptığı 41. Vodafone İstanbul Maratonu 3 Kasım Pazar günü koşuldu…

Eklenme Tarihi: 04 Kasım 2019 Pazartesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından “İstanbul Senin, Durma Koş” sloganıyla düzenlenen 41. Vodafone İstanbul Maratonu 3 Kasım Pazar günü gerçekleşti. Beşiktaş’ın da büyük bir kısmına ev sahipliği yaptığı maratonda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da 41. Vodafone İstanbul Maratonu’na katıldı. Start noktasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte koşuya başlayan Başkan Akpolat, maratona Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluş tarihini belirten "1903" göğüs numarasıyla katıldı.

Kişisel sosyal medya hesabından da maratonla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Akpolat şu ifadeleri kullandı: "Doğum günümde 41. İstanbul Maratonu’na katılmak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız ile Beşiktaş’a doğru koşmak unutulmaz bir anı oldu."