“Bir Kadın Uyanıyor” Beşiktaş’ta Sahnelendi!

“Bir Kadın Uyanıyor” tiyatro oyunu 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Beşiktaş’ta sahnelendi…

Eklenme Tarihi: 26 Kasım 2019 Salı

Beşiktaş Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Önce, Eylül ayında faaliyete başlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz Başkan Rıza Akpolat’ın da katıldığı bir resepsiyonla belediye binamızda halka tanıtıldı. Ardından Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun “Bir Kadın Uyanıyor” tiyatro oyunu Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Eşinden boşandıktan sonra çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatan oyuna katılım oldukça yoğundu.

Tiyatro gösterimine Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Zeynep Karaman da katıldı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği oyunun gelirleri ise Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlandı.