Beşiktaş Belediyesi Kaliteden Ödün Vermiyor!

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri 2. Takip Denetimi…

Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2019 Salı

Beşiktaş Belediyesi’nde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri 2. Takip Denetimi başarıyla tamamlandı. 30 Aralık Pazartesi günü Levent Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ve gün boyu süren tetkikler, açılış toplantısıyla başladı. Toplantıya Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, başkan yardımcıları, birim müdürleri, süreç kalite temsilcileri ve tetkikçiler katıldı.

Açılış toplantısında konuşan Başkan Akpolat da daha sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Yeni nesil belediyecilik anlayışımızda Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını çok önemsiyoruz. Böylece daha etkili hizmet sunarak çağdaş ve dünyaya entegre bir belediyeciliği amaçlıyoruz. ISO 9001:2015 tetkik toplantımızı çalışma arkadaşlarımızla başarı ile gerçekleştirdik.”

Gün boyu süren denetimlerin ardından kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Belediyemizin süreçlerini detaylı olarak denetleyen tetkikçiler, toplantı kapsamında denetim bulgularını paylaştı. İyileşmeye açık yönlerin değerlendirildiği toplantıda herhangi uygunsuzluk bulunmadığını açıklayan tetkikçiler, "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sertifikası"nın sürmesi yönünde görüş bildirdi.

Beşiktaş Belediyesi olarak Beşiktaş’ta hizmet kalitesini yükseltmek, vatandaşlarımızın memnuniyeti artırmak, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışını ortaya koymak için çıktığımız bu yolda kaliteden ödün vermeden ve sürekli gelişerek hizmet sunmaya devam edeceğiz.