Beşiktaş Şubat Ayı Etkinlik Bülteni Yayınlandı!

Kültür ve Sanatın Yanında Beşiktaş Var…

Eklenme Tarihi: 12 Şubat 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, aylık kültür-sanat programının yer aldığı Şubat ayı etkinlik bültenini yayınladı. Her ay olduğu gibi Şubat ayında da tiyatro oyunları, çocuk oyunları, gösteriler, konserler ve daha fazlası Beşiktaş Belediyesi’ne ait kültür ve sanat merkezlerinde sanatseverlerle buluşuyor.

Aylık kültür-sanat etkinliklerimizi besiktaskultursanat.com (BKS) portalından ya da besiktas.bel.tr web adresimizden yayınlayacağımız etkinlik bültenimizden takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Şubat Ayı Kültür-Sanat Programı için tıklayınız.

Başkan Rıza Akpolat’ın Mesajı

Değerli Beşiktaşlılar,

Günümüz kentlerinde yaşam kalitesi ve refahın artırılmasında kültür ve sanatın oynadığı rol giderek daha büyük önem kazanıyor. Kültür ve sanatın, beraber yaşama pratiklerine verdiği katkı da azımsanamaz. İnsan odaklı, eşitlikçi ve sürdürülebilir kalkınma anlayışı ile hareket eden bir belediye olarak halkımızı kültür sanat faaliyetleriyle buluşturmayı çok önemsiyoruz.

Beşiktaş’ı “yaratıcılığın vahası” hâline getirmek hedefiyle çıktığımız yolda, 2020’de de kentimizi kültür ve sanatın başkenti yapmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda tiyatronun, çocukların kişisel gelişimindeki olumlu etkisini göz önünde bulundurarak sahnelerimizi çok sayıda çocuk oyununa açıyoruz. Programımızda çocuklara ortak çabayı aşılayan ve dostluğun önemini vurgulayan oyunlar bolca yer alırken yetişkinlere yönelik oyunlarımızda ise evrensel değerler öne çıkıyor.

Tüm komşularımızın öğretici ve keyifli kültürel etkinliklerimize katılarak sanatın iyileştirici gücünden faydalanması ümidiyle, herkese iyi seyirler diliyorum.