Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır!

Beşiktaş Belediyesi, olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklarını tamamladı...

Eklenme Tarihi: 06 Şubat 2020 Perşembe

Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar ve buzlanmaya karşı önlemlerini aldı. 44 araç ve 180 personelle teyakkuzda olan ekiplerimiz vatandaşlarımızın beklenen kar yağışı öncesi herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hazırlıklarını tamamladı.

AKOM tarafından yapılan İstanbul'un soğuk, fırtınalı ve kar yağışlı bir havanın etkisine gireceği uyarısının ardından Beşiktaş Belediyesi ekipleri de teyakkuza geçti. Ekiplerimiz 10 kar küreme aracı, 22 adet iş makinesi, 10 tuz serpme aracı, 2 solüsyon serpme aracı ve 180 personelle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için hazır bir şekilde bekliyor.

Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Rıza Akpolat, "AKOM uyarınca bu hafta içerisinde beklenen kar yağışı için hazırlıklarımızı tamamladık. Komşularımızın olumsuz hava şartlarına karşı bireysel önlemlerini almalarını rica ederim" dedi.