Beşiktaş Belediye Personeline İşitme Testi Uygulaması!

3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü...

Eklenme Tarihi: 04 Mart 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, İŞİTDER (İşitme Cihazı İthalatçıları Derneği) iş birliğiyle 3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü kapsamında belediye personeline işitme testi hizmeti sundu.

Belediye personeline yönelik sağlık taraması ve eğitim çalışmalarına oldukça önem veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü dolayısıyla yeni bir uygulamaya imza attı.

Belediyemiz, 3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü’nde işitmeyi etkileyen hastalıkların erken tanı ve tedavisi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla belediye personeline işitme testi uyguladı. 3 Mart Salı günü Levent Hizmet Binamızdaki Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde gerçekleştirilen işitme testine çalışanlarımız da yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu devam eden uygulamanın ardından test sonuçları personelimize bildirildi.