Etiler Huzurevi’nde İşitme Taraması

Beşiktaş Belediyesi, Etiler Huzurevi’nde yaşayan vatandaşlara işitme testi yaptı...

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2020 Salı

Beşiktaş Belediyesi, Maxtone İşitme Merkezi iş birliğiyle Etiler Huzurevi’nde yaşayan vatandaşlara işitme testi gerçekleştirdi. 9-11 Mart tarihleri arasında devam edecek olan uygulamadan tüm huzurevi sakinleri ücretsiz olarak yararlanacak.

3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü’nde belediye personeline işitme testi gerçekleştirerek personelin duyu kaybı olup olmadığını test eden Beşiktaş Belediyesi, Etiler Huzurevi’nde yaşayan vatandaşlara da işitme testi yaptı. Üç gün süresince devam edecek olan testten tüm huzurevi sakinleri ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Seyhun Şahin de 9 Mart Pazartesi günü huzurevini ziyaret ederek yaş almış vatandaşlarımızla bir araya geldi. Öncelikle işitme testine tabi tutulan huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet eden Şahin, daha sonra tüm kurumu gezerek vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı.