Beşiktaş Belediyesi Koronavirüs’e Karşı Teyakkuzda!

Küresel tehdit haline gelen Koronavirüs’e karşı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor...

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs’e karşı ilçe genelindeki ortak yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da bu kapsamda başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve acil eylem planını hazırlamaya koyuldu.

Küresel tehdit haline gelen Koronavirüs’e karşı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş Belediyesi, ilçedeki tüm okullarda, ibadethanelerde ve huzurevlerinde belirli periyotlarla dezenfekte çalışmaları yürütüyor. Belediye ekiplerimiz aynı zamanda Beşiktaş’taki ortak yaşam alanlarında da dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Daha önce "Yeni Koronavirüs"e karşı vatandaşların bireysel olarak alabileceği tedbirlere yönelik bilgilendirici metinler paylaşan Başkan Rıza Akpolat, bugün şu açıklamayı yaptı:

"Ekiplerimiz, Beşiktaş genelindeki okullar, huzurevleri, ibadethaneler gibi ortak yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ederken biz de belediyemizde kriz masası kurarak acil eylem planımızı hazırlamaya başladık. Vatandaşlarımızın sağlığı birincil önceliğimizdir. İlçemizde Koronavirüs salgınına karşı gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın farkındalığını artıran çalışmalarımızı da hızlandırdık. İnanıyorum ki; tam bir iş birliği ve dayanışma ruhuyla bu tehlikeyi bertaraf edeceğiz. Sizlere ve ailenize sağlıklı günler dilerim."

Koronavirüs’e karşı dikkat edilmesi gerekenleri özetlediğimiz bilgilendirme dosyası ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruyu okumak için tıklayınız.