Başkan Rıza Akpolat Cumartesi Pazarı’nda Denetime Çıktı!

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs salgınını önlemek amacıyla İstanbul Pazarcılar Odası’yla birlikte aldığı yeni kararları hayata geçirdi...

Eklenme Tarihi: 23 Mart 2020 Pazartesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Koronavirüs salgınına karşı İstanbul Pazarcılar Odası iş birliğiyle alınan önlemleri denetlemek için Beşiktaş Cumartesi Pazarı’nda denetime çıktı. Esnafın hijyen kurallarına uyup uymadığını gözlemleyen Başkan Rıza Akpolat, pazara gelen vatandaşlara da alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.

Koronavirüs vakalarının ülkemizde gün geçtikçe artmaya başlamasıyla birlikte belediyemiz de önlemlerini üst seviyeye çıkardı. 17 Şubat’tan itibaren dezenfekte ve hijyen çalışmalarına başlayarak çalışmalarına aralıksız devam eden Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs salgınını önlemek amacıyla İstanbul Pazarcılar Odası’yla birlikte aldığı yeni kararları hayata geçirdi. Pazar yerlerinde sadece gıda ve temizlik ürünlerinin satışına izin verilirken pazar giriş noktalarına el dezenfektanları konuldu. Pazara gelen tüm vatandaşlara maske ve eldiven de dağıtan yetkililer, giriş noktasında ateş ölçerlerle vatandaşların ateşlerine baktıktan sonra içeriye aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da alınan kararlar kapsamında Cumartesi Pazarı’nda denetime çıktı. Pazarcı esnafına hijyen konusunun önemini ifade eden Başkan Rıza Akpolat, tüm pazarı dolaşarak tezgahları denetledi. Vatandaşlarla sohbet ederek virüs salgını ve pazar yerlerinde alınan kararlar hakkında bilgi veren Başkan Rıza Akpolat, eldiven ve maske kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Beşiktaş’ta kurulacak pazarlar ile ilgili duyuru hakkında bilgi almak için tıklayınız.