Beşiktaş Örnek Çalışmaları ile EUROCITIES'de!

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı hayata geçirdiği uygulamalarla EUROCITIES web sayfasında haber oldu…

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2020 Perşembe

Avrupa Şehirler Birliği olarak adlandırılan EUROCITIES, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı Avrupa'da yapılan örnek çalışmaları web sayfasında paylaşıyor.

Beşiktaş Belediyesi de salgın süresince hayata geçirdiği faaliyetlerle EUROCITIES web sayfasında yer aldı. Salgına karşı aldığı önlemler ve çalışmalarıyla diğer belediyelere örnek olan belediyemiz, Avrupa’nın en önemli platformlarından biri olan EUROCITIES’de de örnek belediyeler arasında gösterildi.

Beşiktaş Belediyesi olarak vermekte olduğumuz Psikolojik Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Diyetisyen ve Fizyoterapi Hizmetlerinin, uzmanlarımız tarafından online platformlar aracılığı ile verilmesi ve restoran, kafeterya ve benzeri yerlerin kapanmasının ardından vatandaşların da #EvdeKal çağrılarına uymasıyla, sokak hayvanlarının aç kalma tehlikesine karşı 300 üzeri noktada can dostlarımızın besin almalarını sağladığımız çalışmalar, belediyemizin YouTube kanalı üzerinden yapılan çocuklara yönelik yayınlar, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği farkındalık kampanyası, Online Dayanışma Askısı projesi, 23 Nisan Online Geçit Töreni, Online Tıbbi Danışma Hizmeti, Atık Maske ve Eldiven Kutusu, Beşiktaş Akademi YouTube kanalı üzerinden verilen Online Ders hizmetleri ve Anneler Günü'ne özel etkinliğiyle EUROCITIES web sayfasında paylaşılarak takdir kazandı.