İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Hizmeti

Dost Eller Mutfak ile ihtiyaç sahiplerinin yanındayız...

Eklenme Tarihi: 05 Nisan 2020 Pazar

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ülkemizin zor süreçlerden geçtiği bu günlerde, “Dost Eller Mutfak” hizmetimizle ihtiyaç sahibi ve ileri yaştaki komşularımızın evlerine sıcak yemek ulaştırıyoruz.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD- 19) salgınına karşı sosyal izolasyon da büyük bir önem kazanıyor. Bu kapsamda biz de Beşiktaş Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerine giderek onlara sıcak yemek hizmeti sağlıyor.

İleri yaştaki Beşiktaşlı komşularımızı korumak ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman onların yanında olduğunu vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da çalışmaları titizlikle takip ediyor. “Dost Eller Mutfak” hizmetinin içeriğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Rıza Akpolat şunları söyledi:

"Menülerimizin uzman diyetisyen ve gıda mühendisleri tarafından hazırlandığı mutfağımızdan çıkan yemekleri, her gün ileri yaştaki ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıyoruz. Evden çıkamadıkları şu günlerde büyüklerimizin yanındayız."