Dayanışma Askısı Beşiktaş’ta Aktif Hale Geldi!

İnternet üzerinden yaptığınız tüm market alışverişlerinizde ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediğiniz ürünleri online alışveriş kanallarından belediyemize yollayarak ya da Dayanışma Askısı olan marketlerden aldığınız ürünleri askıya bırakarak komşularımıza destek olabilirsiniz...

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2020 Perşembe

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın "Beşiktaş Tek Yürek diyerek başlattığımız Dayanışma Askısı uygulaması ile yardımsever komşularımızla ihtiyaç sahiplerini buluşturuyoruz. Alışveriş sitelerinden ve sanal marketlerden alışveriş yaparken komşularınız için de bir sepet oluşturup belediyemize yönlendirebilirsiniz" açıklamasının ardından Dayanışma Askısı hareketi Beşiktaş’ta aktif hale geldi.

Alışverişleri desteğe dönüştürerek toplumsal dayanışmayı büyütmek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi’nin çağrısı ile hayata geçen Dayanışma Askısı, online alışverişleri de kapsayacak şekilde Beşiktaş’ta uygulamaya koyuldu. Böylece hem market hem de online platformlardan yapılan alışverişler (gıda, hijyen ve can dostlarımız için mama) belediyemiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Online Dayanışma Askısına Nasıl Destek Olurum?

Sanal market ve diğer alışveriş siteleri üzerinden satın aldığınız gıda, hijyen ve can dostlarımız için mama gibi ürünler için ‘Alıcı’ kısmına T.C. Beşiktaş Belediyesi ve teslimat adresi kısmına belediyemizin açık adresini yazmanız yeterli. İletişim bilgilerinizi paylaşmak isterseniz not kısmına isminizi ve iletişim bilgilerinizi ekleyebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz uygulama üzerinden desteklerinizin bize ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsiniz.

Belediyemize ulaşan ürünler Dayanışma Bankamızda toplanarak Dayanışma Askısı ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır.

Teslimat Adresi

T.C. Beşiktaş Belediyesi Nisbetiye Mahallesi Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1 Beşiktaş/İstanbul

Market Dayanışma Askısına Nasıl Destek Olurum?

Beşiktaş Belediyesi Dayanışma Askısı bulunan marketlerden yaptığınız alışverişleri askıya bırakabilirsiniz. Ekiplerimiz tarafından Dayanışma Askılarından düzenli olarak toplanan ürünler belediyemizde hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır.

Dayanışma Askısı Bulunan Marketlerin Listesi için Tıklayınız.