Beşiktaş’ın Emekçileri 7/24 Görev Başında!

Beşiktaş’ın emekçileri, bir video çekerek komşularımıza ‘’Evde Kalın’’ çağırısı yaparak ‘’Birlikte Başaracağız’’ mesajı verdi...

Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2020 Salı

Beşiktaş Belediyesi’nin emekçileri halkın can güvenliği ve sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu zorlu süreçte sahada ve belediye binasında aktif olarak görevlerini sürdüren belediye çalışanlarımız çektikleri bir videoyu sosyal medyadan paylaşarak komşularımıza "Birlikte Başaracağız" mesajı verdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Koronavirüs'e (COVID-19) karşı amansız bir mücadele veriliyor. Bu mücadele kapsamında Beşiktaş’ta dezenfekte çalışmalarından gıda ve sıcak yemek dağıtımına, sokak hayvanlarının beslenmesinden hijyen seti dağıtımına kadar birçok alanda verilen hizmetler, belediye ekiplerimiz tarafından herhangi bir aksaklık olmadan aralıksız yerine getiriliyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın önderliğinde bütün müdürlüklerimiz ve ekiplerimiz gerek sahada gerekse hizmet binalarında komşularımızın sağlıklarını korumak ve taleplerini karşılayabilmek için 7/24 fedakârca çalışıyor. Çoğu zaman ailelerini, çocuklarını, eşlerini görmeden çalışmaya devam eden Beşiktaş’ın emekçileri, bir video çekerek komşularımıza "Evde Kalın" çağırısında bulundu ve "Birlikte Başaracağız" mesajı verdi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzde bina amiri olarak çalışan Gökhan Tosun evde kalın mesajını şu sözlerle dile getirdi: "Tüm personellerimizin ve kamuya açık pazar alanlarımızın maske, eldiven ve dezenfektan ihtiyaçları tarafımızca karşılanmış ve karşılanmaya da devam edecektir. Bizler sizin güvenliğiniz için çalışmaya devam ediyoruz. Lütfen sizler evinizde kalın."

Sağlık İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan Dr. Tamar Gürünlü de konuyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: "Tüm arkadaşlarımızın sağlığını korumak, onlara daha sağlıklı bir ortam sağlamak için tüm çabamızla, tüm emeğimizle her gün buradayız. Verdiğimiz hizmetten dolayı son derece mutlu ve gururluyum."

Sahada aktif olarak görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanımız Mehmet Nezir Oluk ise virüsü hep birlikte yeneceklerini söyleyerek "Biz Beşiktaş için buradayız. Siz evde kalın, sağlıklı kalın. Sizin sağlınız için biz dışarıdayız, çalışıyoruz. İnşallah, Allah’ın izniyle bu virüsü hep birlikte yeneceğiz." mesajıyla komşularımıza ve çalışma arkadaşlarımıza moral verdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da komşularına seslenerek "Evde Kalın" çağrısını yineledi ve şu ifadeleri kullandı: "Belediyemizin emekçileri, Beşiktaş halkının sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden canla başla çalışıyor. Arkadaşlarımız sizin için dışarıda, 7/24 hizmetinizde. İşlerini gurur ve mutlulukla yapıyorlar. Sizler de onlar için lütfen evlerinizde kalın."