Beşiktaş Akademi’de Online Dersler Başlıyor!

Beşiktaş Belediyesi, online hizmetlerine bir yenisini daha ekledi…

Eklenme Tarihi: 26 Nisan 2020 Pazar

Hem öğrencilerin lise ve üniversiteye hazırlanmasına imkân sağlayan hem de kültür-sanat kurslarıyla 7-90 yaş arası vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine destek olan Beşiktaş Akademi’de online dersler başladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirler kapsamında Beşiktaş Akademi de eğitime ara vermişti. Pek çok hizmetini online olarak vermeye başlayan ve dijital hizmetlerini hızla artıran belediyemiz, Beşiktaş Akademi YouTube kanalına online dersler ekleyerek tekrar eğitime başladı. Böylece hem sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz derslerine devam edebilecek hem de vaktini verimli bir şekilde geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımız evlerimizde kaldığımız bu süreçte kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecek.

Her ders için ayrı bir oynatma listenin bulunduğu Beşiktaş Akademi YouTube kanalında, lise (LGS) ve üniversite (YKS) hazırlık derslerinin yanı sıra halk oyunları ve Engelsiz Dans Topluluğu dersleri de yer alıyor. Online derslere başlamak ve detaylı bilgi almak için Beşiktaş Akademi YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.