Beşiktaş’tan 1 Mayıs Kavramlarına Vurgu!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun...

Eklenme Tarihi: 01 Mayıs 2020 Cuma

Beşiktaş Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için hazırladığı çalışmalarda Koronavirüs salgınıyla birlikte anlamları daha da güçlenen "İş, Emek ve Dayanışma" kavramlarına vurgu yaptı.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 1, 2 ve 3 Mayıs günlerinde 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu nedenle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü alışık olduğumuzun aksine alanlarda kitlesel olarak kutlanamayacak. Bu çerçevede belediyemiz de 1 Mayıs’a özel anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. İlçemizin birçok noktasına, belediye emekçileri ve sağlık çalışanlarının bu süreçteki emeklerine saygı vurgusunu ön plana çıkaran "İş, Emek ve Dayanışma" kavramlarının sözcük anlamlarının yer aldığı afişler asıldı.

Reklam panolarında gerek sahada gerekse iş yerlerinde fedakârca çalışan emekçilerin fotoğraflarının yanı sıra Koronavirüs’e karşı mücadelede belediye ekiplerimizle sosyal mesafeye uyarak omuz omuza çalışan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın dayanışma fotoğraflarına da yer verildi. Yapılan çalışma, Başkan Akpolat’ın "Bizim için bazı kelimeler şimdi daha anlamlı... 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun" mesajıyla paylaşıldı. Beşiktaş’ın cadde ve sokaklarını süsleyen çalışmalar, web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden de incelenebiliyor.