19 Mayıs’ın 101. Yılına Özel Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi

Genç sanatçıların eserlerini Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi ile sanatseverlerle buluşturuyoruz…

Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2020 Cuma

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101.yılı kapsamında genç sanatçıların eserlerini Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi’nde sanatseverlerle buluşturacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Beşiktaş’tan Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı ve gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu sene tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle evlerde kutlanacak. Belediyemiz de bu kapsamda 19 Mayıs 1919’un 101. yılında genç sanatçıları Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi’nde sanatseverlerle bir araya getirecek. Yaratıcı genç sanatçıların eserlerinin görünürlüğüne ve kişisel bilinirliklerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen sergi, 19 Mayıs 2020 - 07 Haziran 2020 tarihleri arasında besiktascagdas.com internet adresinde düzenlenecek.

Katılım Koşulları
• Katılımcılar sergiye resim ve baskı alanında ürettikleri en fazla bir eserle katılabilirler.
• Eserler daha önce galerilerde sergilenmemiş ve herhangi bir seçkide yer almamış olmalıdır.
• Katılımcıların 01.01.1980 - 01.01.2002 tarihleri arasında doğmuş olmaları gerekmektedir.

Konu ve Teknik
Resim ve baskı alanında konu ve teknik serbesttir.

Ölçü
• Eser boyutu ve konusu sanatçı tercihine bırakılmıştır.
• Gönderilecek eser görselleri 2400x3500 pixel boyutunda ve 300 dpi çözünürlükte olmalıdır.

Başvuru
• Katılımcılar, eserleri ile birlikte fotoğraflı kısa özgeçmişlerini ve eserlerin teknik özelliklerini besiktascagdas@beltas.com.tr adresine e-posta olarak göndermelidir.
• Son Başvuru Tarihi: 16 Mayıs 2020

Detaylı Bilgi: besiktascagdas.com