Beşiktaş Çocuk Korosu’ndan Anneler Günü’ne Özel Şarkı

Beşiktaş Belediyesi Beşiktaş Çocuk Korosu Anneler Günü için anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi...

Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2020 Pazar

Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü Koronavirüs salgınının gölgesinde kaldı. Hafta sonları devam eden sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu yıl bir arada olamayanlar için Anneler Günü uzakta geçiyor. Beşiktaş Belediyesi Beşiktaş Çocuk Korosu da annelerinden uzakta olan vatandaşlarımız için evde anneleriyle birlikte şarkı söyledi. O anları kaydeden çocuklar, Anneler Günü için çok özel ve anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Beşiktaş Çocuk Korosu, söz ve müziği besteci Muammer Sun’a ait olan "Annelerimize Türkü" adlı şarkıyı Güneş Kaya şefliğinde ve Piyanist Simten Deniz Şenpolat eşliğinde anneleriyle birlikte seslendirdi. Annelerinden uzak olan kişiler için şarkı söyleyen çocuklarımızın performansı izleyenlerin hem beğenisini kazandı hem de oldukça duygulandırdı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından en değerli varlığımız annelerimiz için Beşiktaş Çocuk Korosu’nun çektiği videoyu paylaşarak duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Beşiktaş Çocuk Korosu'ndaki çocuklarımız bu kez anneleriyle birlikte sözü ve müziği değerli besteci Muammer Sun'a ait 'Annelerimize Türkü' adlı şarkıyı seslendirdiler. Ne de gerçek anlatmış Sun; "Her evin çilesi çok. Analar çeker yükü, kimsenin bilesi yok."