Beşiktaş 100. Yıl Satranç Turnuvası!

Beşiktaş 100. Yıl Satranç Turnuvası kayıtları yeniden başladı...

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2020 Perşembe

Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla birlikte dünya genelinde spor müsabakalarına da ara verilmişti. Vatandaşlarımızın evlerinde kaldığı bu süreçte online hizmetlere ağırlık veren belediyemiz de online etkinliklerle komşularımızın vakitlerini keyifli bir şekilde geçirmelerine katkı sağlıyor.

23 Nisan’da YouTube yayınları, online geçit törenleri gibi dijital kutlamalarla bayram coşkusunu yaşatan belediyemiz, ulusal egemenliğimizin 100. yılı kapsamında başlattığı online satranç turnuvasını 2. kez düzenliyor. Her yaştan komşumuzun evinden katılabileceği Beşiktaş 100. Yıl Online Satranç Turnuvası müsabakaları önümüzdeki günlerde başlayacak. Mayıs ayı boyunca devam edecek olan müsabakalar sonucunda dereceye girenler sürpriz ödüllerle buluşacak.

Web sitemiz üzerinden kayıt oluşturduktan sonra katılımcılara turnuvanın düzenleneceği platformun kayıt bilgilerini içeren bir bilgilendirme e-postası iletilecektir. 15 Mayıs saat 12.00’ye kadar bilgilendirme e-postası almayan ve kayıt durumunu teyit etmek isteyen katılımcılar (0212) 319 42 42 (Dahili No: 4056) numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.

Katılım Koşulları
• Katılım ücretsizdir.
• Yaş sınırı yoktur.
• Başvurular T.C. Kimlik Numarası ile online olarak yapılacaktır.
• Katılımcıların Beşiktaş ilçe sınırları içinde ikamet etmesi zorunludur.

Son Başvuru Tarihi:
14 Mayıs 2020 Perşembe

Turnuva Hakkında
• Turnuva 9-16-23 Mayıs 2020 tarihlerinde Cumartesi günü 15.00-16.00 saatleri arasında, 3+2 zaman temposunda gerçekleştirilecektir.
• Bir sporcu tek bir turnuvaya girebileceği gibi tüm turnuvalara da katılabilir.
• Turnuva, satranç oynama platformu lichess.org web adresinde düzenlenecektir. Katılımcılara turnuva linki ve şifresi mail ile gönderilecektir.
• Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek ve ilk 3 dereceyi alan sporculara sürpriz kitap ödülleri verilecektir.
• Her turnuvada ilk 4'e giren sporcular 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 15.00'da final turnuvasına katılmaya hak kazanacaktır.

Ödüller
• Herhangi bir turnuvaya katılan tüm sporculara e-posta ile katılım belgesi gönderilecektir.
• Her turnuvada ilk 4 dereceyi alan sporcu kitap ödülü kazanacaktır.
• 30 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan finalde her haftanın ilk 4’ü yani 12 sporcu yarışacaktır. Daha önce finale girmiş kişiler yine finalist olmaya hak kazanırlarsa onlardan sonra gelen sporcular finalde oynamaya hak kazanacaklardır. Finalde 1. olan sporcuya Satranç Saati, 2. olan sporcuya Dergi Seti, 3. olan sporcuya satranç kitabı hediye edilecektir.

Başvuru için Tıklayınız.