İleri Yaştaki Komşularımızı Güllerle Karşıladık!

Beşiktaş Belediyesi, parklarımıza gelen 65 yaş üstü komşularımıza gül fidesi ve maske dağıttı…

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2020 Pazartesi

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belli gün ve saatlerde sokağa çıkma izni getirilen 65 yaş üstü vatandaşlarımız, bir hafta aradan sonra tekrar sokağa çıkmanın sevincini yaşadı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de parklarımıza gelen komşularımızı gül fideleriyle karşılayarak maske dağıttı. Parkların açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren ilçe sakinlerimiz, Beşiktaş Belediyesi’ne ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

17 Mayıs Pazar günü 12.00 ile 18.00 saatleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma izni verildi. Beşiktaş Belediyesi de günler öncesinden temizlik ve bakım çalışmaları tamamlanan parklarımızı ileri yaştaki komşularımızın hizmetine açtı. Belediye ekiplerimiz, temiz hava almak ve serinlemek için parklarımıza gelen 65 yaş üstü komşularımızı gül fideleriyle karşıladı. Sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunan ekiplerimiz, ileri yaştaki komşularımıza maske dağıttı.

Her zaman ileri yaştaki komşularımızın yanında olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından kısa bir video paylaşarak duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Salgın en çok ileri yaştaki insanlarımızı zorladı. Bugün parklarımızı 65 yaş ve üzerindeki Beşiktaşlı komşularımıza açtık ve onları canlı güllerle karşıladık. Sosyal mesafelerini koruyarak güzel havanın tadını çıkaran büyüklerimizin yüzü güldü. Onlar mutluysa Beşiktaş da mutlu!"