Audioteka 30 Gün Boyunca Ücretsiz!

Mobil sesli kitap platformu Audioteka’da Beşiktaş Belediyesi kitaplığındaki kitapları 19 Mayıs’ın 101. yılına özel besiktasbel koduyla ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz…

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2020 Pazartesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Beşiktaş Belediyesi ve mobil sesli kitap platformu Audioteka iş birliği ile özel bir kitap koleksiyonu hazırlandı.

Kitapseverler Audioteka uygulaması üzerinden Beşiktaş Belediyesi koleksiyonunda yer alan sesli kitaplara 30 gün boyunca ücretsiz olarak erişebilecek. Koleksiyonumuzda Cumhuriyet tarihimizin en önemli eserlerinden Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserinin tamamının sesli versiyonu ile klasik eserlerin sesli versiyonları bulunuyor.

Audioteka Nasıl Kullanılır?
Kampanyadan yararlanmak isteyen kitapseverler için besiktasbel kodu oluşturuldu. pages.audioteka.com/tr/besiktas1919 adresindeki Beşiktaş Belediyesi kütüphanesinde herhangi bir kitap seçilerek sepete eklenebilir. Sepette ‘promosyon kodum var’ seçeneği seçilerek kod girilir ardından oturum açılır ya da hesap oluşturulur. Daha sonra Audioteka uygulaması cep telefonundan ya da tabletten indirilerek kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Beşiktaş Belediyesi koleksiyonundan seçilen kitaplar, 'kütüphane' alanında yer alır ve tıklayıp dinlenebilir. Kod 18 Haziran tarihine kadar geçerlidir. Kütüphaneye indirilen kitaplar kullanıcının erişimine açık kalacaktır. Kitaplar indirildikten sonra internetsiz ortamda da dinlenebilir. Teknik sorularınız için destek@audioteka.com adresinden Audioteka ile iletişime geçebilirsiniz.

*Uygulamaya 18 Mayıs tarihinden itibaren erişilebilir.