Çocuklar Beşiktaş’ta Doyasıya Eğlendi!

14 yaş ve altındaki çocuklarımız, aileleriyle birlikte Beşiktaş’ın parklarında özgürlüğün tadını çıkardı…

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2020 Cumartesi

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının esnetilmesiyle birlikte 14 yaş ve altındaki çocuklarımız, 20 Mayıs Çarşamba günü 11.00-15.00 saatleri arasında Türkiye’nin her yerinde parklara ve sahillere gitmenin sevincini yaşadı.

Beşiktaş’ta aileleriyle beraber dışarı çıkan çocuklar, belediyemize bağlı parklara gelerek açık havada hem piknik yaptı hem de arkadaşlarıyla oyunlar oynadı. Bir hafta aradan sonra tekrar dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarımız, havanın da güzel olmasıyla koşarak, top oynayarak ve bisiklete binerek özgürlüğün tadını çıkardı. Aileler de çocuklarını maskelerini takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri, dışarıdaki miniklere yaz ayını verimli geçirmeleri için çocuk kitap seti dağıttı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a ve belediye ekiplerine kitaplar için teşekkür eden çocuklar, 4 saat süren özgürlüğün ardından tekrar aileleriyle birlikte evlerine döndü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da çocukların vakit geçirdiği o anların videosunu sosyal medya hesabında paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Çocuklarımız Beşiktaş'ta parklarımızın keyfini sürdüler. Salgın döneminde bugün ikinci kez sokağa çıkan çocukları evlerine eli boş göndermedik; onlara kitap setimizi armağan ettik. Sokaklarımızın çocuk sesleriyle canlanmasına az kaldı. Yeter ki biz tedbirlere uyalım."