Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi Açıldı!

19 Mayıs özel Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi besiktascagdas.com’da açıldı…

Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2020 Cuma

Beşiktaş Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101.yılı kapsamında düzenlenen Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi, genç sanatçıları dijital ortamda bir araya getirdi. Birbirinden değerli eserlerin yer aldığı sergi, sanatseverler için beşiktascagdas.com adresinde online olarak açıldı.

Bu yıl "Genç Sanatçılarla 19 Mayıs’ı Kutluyoruz" mottosuyla yola çıkan Beşiktaş Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından ve KKTC’den birçok genç sanatçıyı "Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi"nde buluşturdu. Genç sanatçıların eserlerini geniş kitlelere ulaştırabilmesi açısından da ayrı bir öneme sahip olan sergiye usta sanatçılar da katılım gösterdi. Kutlama niteliğindeki sergimize, duyuru yapıldığı andan itibaren 18-40 yaş arasında 140 sanatçı katıldı. Sanatseverler, resim ve baskı alanında konu ile tekniğin serbest olduğu sergiyi besiktascagdas.com adresi üzerinden 7 Haziran’a kadar ziyaret edebilecek.

Sergi hakkında konuşan Beltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney, "Beltaş A.Ş iş birliğiyle düzenlenen Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergisi, gençlere destek olmanın yanı sıra salgın sürecinde eserlerini sergilemekte zorlanan sanatçılara da yeni bir mecra açmış oldu. Nitelikli fayda sağlayacak bu sergi, bundan sonraki projelerin de bir başlangıcı olacak" dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yenilikçi ve üretken genç sanatçıları bir araya getiren sergi hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi: "19 Mayıs‘a özel Beşiktaş Çağdaş Dijital Sergimizde, genç sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturuyoruz. Genç sanatçılarımızı görünür kılmak amacıyla hayata geçirdiğimiz sergiyi besiktascagdas.com üzerinden 7 Haziran'a kadar ziyaret edebilirsiniz."