Kurban Kesimi Hakkında Önemli Bilgilendirme

31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasındaki Kurban Bayramı öncesinde kurban kesimi ile ilgili bilinmesi gerekenler:

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2020 Salı

Ne Yapmalısınız?
• Kurban satın almış olan vatandaşlarımız, hayvan küpe numarasını edinip 444 44 55 no.lu çözüm merkezimizi arayarak kesim talebi oluşturmalıdır. Veteriner İşleri Müdürlüğümüze iletilen kesim talepleri planlandıktan sonra vatandaşlarımıza dönüş yapılacaktır.
• Sadece randevulu kesimler yapılacaktır.

Nelere Dikkat Edilmeli?
• Kurban kesimi yaptıracak olan vatandaşlarımızın Beşiktaş’ta ikamet etmesi gerekmektedir.
• Vatandaşlarımız kesim saatinden yarım saat önce kurban kesim alanında bulunmalıdır.
• Vatandaşlarımız kendileri kesim yapamaz. Kesim görevliler tarafından yapılacaktır.
• Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmelidir.

Kurban Kesim Yeri Nerede?
Beşiktaş Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde kurban kesim yeri olarak belirlenen adres: Muradiye Mah. Nüzhetiye Cad. Dere Sok. Beşiktaş Pazar Yeri’dir. (Beşiktaş Evlendirme Dairesi karşısı) *1 Ağustos Cumartesi Günü kurulması gereken Beşiktaş Semt Pazarı, pazar alanındaki kurban kesim işlemleri nedeniyle 29 Temmuz Çarşamba günü kurulacaktır.

Kurban Kesim Ücreti Ne Kadar?
Beşiktaş Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kesim ücreti küçükbaş hayvan için 120 TL, büyükbaş hayvan için 600 TL’dir. *Belirlenen tutar karkasın 4 parçaya bölünmesi tutarıdır.
Yeni Duyurular