Başkan Rıza Akpolat LÖSEV’e Kurban Bağışında Bulundu

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2020 Salı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, eşi Derya Akpolat’la birlikte Lösemili Çocuklar Vakfı’nı ziyaret ederek kurban bağışında bulundu. LSV Dükkân’dan alışveriş yapan Başkan Rıza Akpolat, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Beşiktaşlı vatandaşları da LÖSEV’e destek olmaya davet etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışını Lösemili Çocuklar Vakfı’na yaparak anlamlı bir farkındalık oluşturdu. Eşi Derya Akpolat ile birlikte LÖSEV’in Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İrtibat Ofisi’ni ziyaret eden Başkan Rıza Akpolat, lösemiden iyileşmiş ve lösemili çocukların annelerinin el emeği ürünlerin satıldığı LSV Dükkânı da ziyaret ederek alışveriş yaptı. Yaptığı anlamlı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Akpolat, "Eşim Derya ile beraber kurban bağışımızı bu yıl da LÖSEV'e yaptık. Sonrasında alışveriş için Levent semtimizdeki Güvercin Sokak'ta yer alan LSV Dükkân'a uğradık. Beşiktaşlı komşularımızı LÖSEV'e destek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yıl boyunca et yardımlarını aralıksız sürdüren LÖSEV, önce sağlıklı beslenme mottosuyla Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İrtibat Ofisi’nde LÖSEV’e kayıtlı ailelere et desteğinde bulunacak. LÖSEV ayrıca 14 yıldır et kombinalarına giderek vekâleten kurban kesimi yaptırıyor. Etler ise lösemili ve kanserli çocuklara, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtılıyor. Sözel ya da yazılı olarak verilen vekâlet, kurban ibadeti için yeterli oluyor. LÖSEV kurban kesmek yerine bağışları ‘Kurban Bayramı Bağışı’ olarak da kabul ediyor. Çocukların ücretsiz tedavi alarak iyileşmeleri için maddi bağışlar da Kurban Bayramı Bağışı adı altında kabul ediliyor.