Beşiktaş Belediyesi Yaz Etkinlikleri Başlıyor

Beşiktaş Belediyesi’nin 2007 yılından bu yana düzenlediği “Park Buluşmaları” yaz etkinlikleri 15 Temmuz 2009 Çarşamba günü Abbasağa Parkı’nda “Ezginin Günlüğü” grubunun vereceği konserle başlıyor.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Beşiktaş  Belediyesi’nin 2007 yılından bu yana düzenlediği “Park Buluşmaları” yaz  etkinlikleri 15 Temmuz 2009 Çarşamba günü Abbasağa Parkı’nda “Ezginin  Günlüğü” grubunun vereceği konserle başlıyor.

15  Temmuz - 20 Eylül tarihleri arasında Beşiktaş’taki yirmiye yakın parkta  düzenlenecek olan etkinliklerde Beşiktaş kentlileri “Adab-ı Muaşeret”,  “Devrim Arabaları”, “Güneşi Gördüm” gibi birçok Türk filmini izleme  şansını yakalayacak. “Bulutsuzluk Özlemi”, “Bülent Ortaçgil”, “Yeni  Türkü”, “Erdal Erzincanlı”, “Zardan Adam” ve ”Sabahat Akkiraz” gibi  ünlüler de konserleriyle Park Buluşmaları’nda bizlerle olacak. Ceyhun  Yılmaz, Vedat Özdemiroğlu gibi ustalar eğlenceli gösterileriyle; Altan  Erkekli, Rutkay Aziz, Tarık Akan da zevkli söyleşileriyle Beşiktaş  kentlileriyle buluşacak.

Beşiktaş  parklarında hergün 21:oo'da başlayacak olan "Park Buluşmaları"  süresince film gösterimlerinden konserlere, tek kişilik gösterilerden  söyleşilere kadar çok sayıda etkinlik ücretsiz olarak izlenebilecektir.