Beşiktaş Belediyesi’nden Okullara Destek

Geçtiğimiz beş yıllık dönemde ilçe sınırları içindeki tüm ilköğretim okulu ve liselerin temel ihtiyaçlarını karşılamak Beşiktaş Belediyesi’nin en önemli önceliklerinden biri oldu.

Eklenme Tarihi: 05 Ağustos 2009 Çarşamba

Yıllık boya-badana, periyodik temizlik, dış cephe yalıtım, laboratuar, yuva binası ve spor sahası yapımı, Atatürk büstü yenilemesi gibi farklı alanlardaki desteklerle çocuklarımızın daha çağdaş koşullarda eğitim görmelerini hedefledik.

Önümüzdeki beş yıllık dönemde ise yapacağımız desteği yıllık bir programa bağlamak istiyoruz. Her yıl okullarımızın ihtiyacı olan temel eksikliklerden en önemlisini ilgili yöneticilerle tespit edeceğiz ve bu konuda eğitim yılına yayacağımız bir program hazırlayacağız.