Kadınlar Meme Kanseri ile Mücadele İçin Yürüdü

Beşiktaş Belediyesi’nin ve Avon kozmetiğin katkılarıyla gerçekleştirilen “Avon ile Sağlığa Yolculuk" projesi kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Meme Kanseri İle Mücadele Yürüyüşü” Beşiktaş Meydanı'nda renkli görüntülere sahne oldu.

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2009 Pazartesi

Avon tarafından meme kanseri konusunda kadınların bilinçlendirilmesine yönelik yürüyüşe yüzlerce kadın katıldı. Eşleri ve çocuklarıyla yürüyüşe katılan kadınlar, yetkililerden meme kanseri konusunda bilgiler aldı.

Beşiktaş meydanda başlayan etkinlikte kadınlara seslenen Prof. Dr. Şuayp Yalçın, meme kanserinin belirtileri ile ilgili bilgiler verdi. Meme kanserini yenen Hanife Kopuz ise meydanı dolduran kadınlara mücadeleyi bırakmama çağrısında bulundu.

Meme Kanseri İle Mücadele Yürüyüşü”ne katılan ve Beşiktaş'tan Ortaköy'e bando eşliğinde dans ederek yürüyen yüzlerce kadın, meme kanserine meydan okudu.

Daha sonra bando eşliğinde yürüyüşe geçen kadınlar, renkli görüntülere sahne oldu. Ellerindeki balonlarla zaman zaman dans ederek Ortaköy'e kadar yürüyen kadınlar Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Çiloğlu’nun kısa konuşmasından ardından, düzenlenen Emre Altuğ konseri ile keyifli dakikalar geçirdiler.