Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde "Yoksa Engel Siz misiniz?"

Beşiktaş Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) işbirliğiyle 2 Kasım 2009 Pazartesi günü, saat 20.30'da Mustafa Kemal Merkezi'nde TOFD Tiyatro Atölyesi'nin "Yoksa Engel Siz misiniz?" adlı oyunu sahnelenecek.

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2009 Cuma

Beşiktaş Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) işbirliğiyle 2 Kasım 2009 Pazartesi günü, saat 20.30'da Mustafa Kemal Merkezi'nde TOFD Tiyatro Atölyesi'nin "Yoksa Engel Siz misiniz?" adlı oyunu sahnelenecek.

Dernek Başkanı Ramazan Baş’ın yazdığı oyun; her biri engellilerin başlarından geçen hikayeleri anlatan 6 skeçten oluşuyor.

Oyun 4 m çapında bir sandalye tekerleğinin üzerinde sahneleniyor. Sahneye taşınan gerçek olayların kanıtlarını barkovizyonda tüm çıplaklığıyla sergileyen skeçler izleyicilerine unutamayacakları kadar ilginç bir tiyatro deneyimi yaşatıyor.

Oyuncular:
Gökay AKGÖR, Müslüm ALATAŞ, Yaşar AYDIN, Semra ÇETİNKAYA, Mediha GÜRGÖZE, Tahire KESKE, Bahriye KOSOVA, Ali KÖÇEKLİ, Yusuf KURNAZ, Gizem MOROVA, Asiye ÖZVERİ, Gamze ÖZYOL, Yasemen PEDÜK, Milanka ROÇİKOPULO, Faruk SAĞLAM, Kerim URUN, Serpil YILMAZ, Cengiz YILMAZ.