Levent Kültür Merkezi Yeni Sezonunu Açıyor

Beşiktaş Belediyesi'nin yepyeni bir programla sinemaseverlere sunduğu Levent Kültür Merkezi, Onat Kutlar Sinema Salonu, Beşiktaş Kentlilerini birbirinden kaliteli filmlerle buluşturmaya devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 05 Kasım 2009 Perşembe

RICKY

Yer: Levent Kültür Merkezi

Gösterim: 6 - 20 Kasım 2009

Seanslar: 14.00 / 16.30

Beşiktaş Belediyesi'nin yepyeni bir programla sinemaseverlere sunduğu Levent Kültür Merkezi, Onat Kutlar Sinema Salonu, Beşiktaş Kentlilerini birbirinden kaliteli filmlerle buluşturmaya devam ediyor.

6 - 20 Kasım 2009 tarihleri arasında, yönetmenliğini Francois Ozon'un yaptığı "Ricky" adlı film, 14.00 ve 16.30'da olmak üzere her gün iki seansla Levent Kültür Merkezi'nde gösterimde olacak. François Ozon'un, 2007'de çektiği feminist melodram Angel'dan sonraki bu ilk uzun metrajlı filmi, hayata dair bir hikâye. Alelade bir kadın olan Katie ile yine alelade bir adam olan Paco tanışır ve sanki sihirli bir değnek değmişçesine bir mucize gerçekleşir: Âşık olurlar. Aşklarının meyvesi daha da olağanüstüdür: Ricky adında müthiş bir bebek. İngiliz yazar Rose Tremain'in Moth adlı kısa öyküsünden uyarlanan film, Ozon'un tabiriyle gerilim, bilim-kurgu, komedi ve masal türlerinin öğelerini bir araya getiriyor.