Beşiktaş Belediyesi'nde Boyutlu Resim Sergisi

Resim Sanatçısı Nurcan Özgültekin’in "Boyutlu Resim" adını verdiği resim sergisi 2 Kasım 2009 Pazartesi günü Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nın girişinde yer alan sergi salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Eklenme Tarihi: 05 Kasım 2009 Perşembe

12 yıldır emekli olan ve bu süre içinde el sanatlarına ilgi duymaya başlayan Nurcan Özgültekin kendisini alaylı bir sanatçı olarak tanımlıyor. Halk Eğitim Merkezleri tarafından düzenlenen çeşitli kurslara katılarak ve özel bir resim atölyesinde eğitim alarak kendisini geliştiren Özgültekin, içindeki amatör ruhu, 14. kişisel karma sergisi ile taçlandırıyor.

Nurcan Özgültekin’in "14. Karma Boyutlu Resim Sergisi" 8 Kasım 2009 Pazar günü saat 17.00’a kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.