Beşiktaş Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2009 Çarşamba

Son bir aydır yaşadığımız domuz gribi salgını nedeniyle tüm kamu kuruluşları üst seviyede önlemler almaya başladı. Beşiktaş Belediyesi, eğitim kurumlarından başladığı domuz gribini önleme çalışmalarına ilçedeki taksi duraklarını ve taksileri dezenfekte ederek hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş Belediyesi Dezenfeksiyon ekipleri, ilçedeki tüm taksileri ve taksi duraklarını halk arasında 'domuz gribi' olarak bilinen Pandemik A (H1N1) virüsüne ve salgın hastalıklara neden olan patojenlere karşı ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Dezenfekte çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye, 444 44 55 numaralı telefondan Beşiktaş Belediyesi İletişim Merkezi'ni arayarak ulaşabilirsiniz.