II. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergisi

Jeoloji Mühendisleri Odasının düzenlediği teması Yer, Su ve Doğa olan II. Uluslararası fotoğraf yarışmasının İstanbul Ayağı Sergisi Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası'nın giriş katında yer alan Beşiktaş Sanat Galerisi'nde açıldı.

Eklenme Tarihi: 08 Ocak 2010 Cuma

Jeoloji Mühendisleri Odasının  düzenlediği teması Yer, Su ve Doğa olan II. Uluslararası fotoğraf  yarışmasının İstanbul Ayağı Sergisi Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet  Binası'nın giriş katında yer alan Beşiktaş Sanat Galerisi'nde açıldı.

Yarışmaya Türkiye, Almanya, Hırvatistan, Hindistan, Hong Kong, İsrail, İtalya, Macaristan, Polonya,  Romanya, Sırbistan ve Ukrayna'dan 155 fotoğraf sanatçısı toplam 1015  eserle katıldı. Yer kategorisinde Polonya'dan Maciej Duczynski, Su  Kategorisinde Türkiye'den Teacettin Yüksel, Doğa Kategorisinde ise  Türkiye'den Arif Tanju Korkmaz birincilik ödülünü aldı.