Beşiktaş Belediyesi'nde Yasemin Çınar Yağlı Boya Resim Sergisi

Ressam Yasemin Çınar’ın ilk yağlı boya resim sergisi Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda açıldı.

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2010 Cumartesi

1958 yılının Aralık ayında İstanbul’da dünyaya gelen Çınar, Eğitimini Sarıyer Pratik Kız Sanat Okulu’nda bitirerek başta eğitimini sürdürdüğü okulu olmakla birlikte kısa bir dönemde Beşiktaş hobi Merkezinde resim dersleri aldı.

Resim çalışmalarına hobi olarak başlayan ve resim yapmayı çok seven Çınar Reiki ve NLP enerjisini aktararak çizdiği resimlerini ilk sergisinde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Ressam Yasemin Çınar’ın yağlı boya resim sergisi, 24 Ocak 2010, Pazar gününe kadar Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda görülebilir.