Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Beşiktaş Belediyesi Afet Yönetim Merkezi, meteorolojinin bu hafta için bildirdiği kar yağışının getireceği olumsuzlukları gidermek amacıyla 24 saat boyunca Beşiktaş kentlilerine destek vermeye devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2010 Cumartesi

Beşiktaş Belediyesi Afet Yönetim Merkezi, meteorolojinin bu hafta için bildirdiği kar yağışının getireceği olumsuzlukları gidermek amacıyla 24 saat boyunca Beşiktaş kentlilerine destek vermeye devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilerinin günler öncesinden haber verdiği soğuk hava ve kar yağışı bu sabah saatlerinde etkisini arttırırken, Beşiktaş Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İstek ve şikayetleriniz için, Afet Yönetim Merkezi'ne 444 44 55 numaralı telefondan Beşiktaş Belediyesi İletişim Merkezini arayarak veya belediye@besiktas.bel.tr adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi ayrıca yaya ulaşımının sorunsuz sağlanmasını temin etmek için ücretsiz ring seferleri düzenliyor. 15 ayrı güzergah üzerinden gerçekleştirilen ring seferlerinde araçlar,

Bu hafta içi boyunca her gün 07:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verecekler.

Ring seferlerinin güzergahları şöyle: 1) Hava Harp Akademileri - Deniz Subay Lojmanı.

2) Kanafilköy Cad. Camii önü - Zeyintoğlu - Akmerkez, Koç Köp. Levent Meydanı, Levent Cad. Show Tv  Çilekli, Karanfilköy.

3) Karanfilköy Cad. Uğur Mumcu Cad. İzzettin Aksular - 4 Levent, Çilekli dönüş, Karanfilköy

4) Saraylar Beldesi - Geylani Cad. Uçaksavar - Nispetiye - Huzurevi - Yanarsu Sok. - Tepecik, Akmerkez - Zeytinoğlu Cad.  Akm önü, Sanatçılar Parkı - Tepecik

5) İzzettin Aksular başlangıç - Şebboy Sok. Konaklar Muht. - Faruk Nafiz Çamlıbel - İzzettin Aksular’dan 4.Levent Meydan - Dönüş Çilekli'den, Şebboy Sok. girişi.

6) Kuruçeşme Bizim Tepe Otobüs Durağından TRT.

7) Ambarlıdere okul yolundan Dereboyu.

8) Ortaköy Muht. önü – Levazım, Zincirlikuyu, Aytar Cad. Dünya Göz Hast.,  Aydın Sok. Levazım, Dereboyu.

9) Ortaköy, Palanga Cad. Gidiş-dönüş Makik Mal. Müd.

10) Türkali Mah. Muht. - Otim deresi – 6.tepe Emn. Müd. – Yıldız Posta Cad. – Barbaros Bulv. - Emirhan Cad. – Türkali Mah. Muht.

11) Türkali Mah. Muht. - Jandarma Mektep Sok. - Abbasağa Parkı - Sait Çitçi - Darphane - Emirhan Cad. - Türkali Mahmuh.

12) Balmumcu Mah. Muht. önü, Zincirlikuyu Sok. – Şakir Kesebir Cad., Yıldız Posta Cad., Türk Telekom önü - dönüş Balmumcu Ma. Muht.

13) Arnavutköy Pazar Yeri – Beyazgül Cad., Sekmanlar - Akmerkez gidiş dönüş.

14) Şebboy Sok. - Koza Sitesi - Meşeli Sok.- 4.Levent Metro Durağı - İzzettin Aksalur Cad. - Şebboy Sok.

15) Yıldırım Oğuz Göker Caddesi Son Durak - Çiçek Sokak - Ebulula Mardin Caddesi - Koç Köprüsü - Levent Çarşı - Levent Caddesi - Ebulula Mardin Caddesi - Yıldırım Oğuz Göker Caddesi Son Durak