27 Mart’a Shakespeare’li Kutlama

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları kapsamında kutlanıyor.

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, Beşiktaş  Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları  kapsamında kutlanıyor. “Ustalara Saygı 27 Mart Özel” programı, Akatlar  Kültür Merkezi’nde (Melih Cevdet Anday Sahnesi) 27 Mart Cumartesi akşamı  saat 20.00’den itibaren takip edilebiliyor.

Faruk Şüyün’ün beş sezondur kültür-sanat dünyamızın duayenleri için hazırladığı “Ustalara Saygı” gecelerinin bu haftaki “konuğu” birçok ustanın soluk alıp verme alanı olan tiyatronun bizzat kendisi. Ölümsüz ustalar yaratan ve bizlere armağan eden tiyatronun günü 27 Mart, “Ustalara Saygı” kapsamında gelmiş geçmiş en büyük tiyatro ustası Shakespeare’in yapıtlarından hazırlanan bir programla kutlanıyor. Gecede; Talât Sait Halman’ın “Türk Shakespeare: Shakespeare’in Dünyasında Kahramanlar ve Soytarılar” adlı yapıtı, Metin Belgin’in düzenlemesi ile seyircilere sunuluyor.