Pascal Nouma, Beşiktaş Belediyesi’nde Engelli Çocukları Sevindirdi

Beşiktaş Belediyesi, engelli kardeşlerimizle Pascal Nouma’yı buluşturdu.

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2014 Salı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma, semtimizdeki engelli vatandaşlarımıza imzalı Beşiktaş forması hediye etti. Engelliler, Pascal Nouma’ya büyük ilgi gösterirken, Nouma da bu ilgiyi kırmayarak engellilerle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. İmzalı Beşiktaş formalarını alan engelli vatandaşlar, elleriyle kartal pençesi hareketi yaparak objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Pascal Nouma’ya teşekkürlerini ileten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Çocuklar onu görünce çok heyecanlandılar. Zihinsel engelli, bedensel engelli, down sendromlu çocuklarımız burada. Down sendromu ile ilgili olarak dernekle çok yakın bir işbirliği içindeyiz. Engelli kardeşlerimizle ve aileleriyle birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Pascal Nouma duygularını “ Bu arkadaşlarımıza kalbimden bir şeyler verebiliyorsam ne mutlu bana. Burada olmaktan onur duyuyorum” şeklinde ifade etti.

Beşiktaş formasını alan bir engelli arkadaşımız “En büyük Beşiktaş, başka büyük yok” diyerek orada bulunanları coştururken, etkinlik hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.