Bebek Şenliği, bu yıl eskisinden daha iddialı, daha eğlenceli!

Bebek Şenliği, bu yıl geçmiş yıllara oranla çok daha iddialı ve eğlenceli olmak amacıyla yola çıkıyor. Dokuzuncu yılında Bebek Şenliği konuklarına onlarca yıllık ağaçların gölgesinde İstanbul Boğazı’nın serin esintisi ile yeşil ve mavi alışveriş ve eğlence meraklılarını bir kez daha 13-14-15 Haziran tarihlerinde Bebek’te buluşturacak.

Eklenme Tarihi: 16 Haziran 2014 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği bu yıl eski şenliklerden daha iddialı bir organizasyon hazırlayarak herkesin bildiği en iyi modacılar ve yeme içme standlarının yanında özgün tasarımcılar, vintage kıyafetler, el yapımı takılar, kitap, hediyelik eşya ve ev aksesuarları gibi çeşitli ürünlere yer verdi. Güneşin etkisini hissettirmeye başladığı bugünlerde büyükler kadar küçükler için de hazırlanan aktiviteler, atölyeler, hobi ve oyun alanları ile tüm yaş gruplarından herkes Bebek’in ve şenliğin tadını çıkarttı.

13 Haziran 2014 saat 18:00’da Mazda’nın katkılarıyla hazırlanan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da katıldığı açılış kokteylinin hemen ardından 19:00’da Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine destek olmak amacıyla müzayede gerçekleştirildi. Müzayedenin devamında ise sahne saat 20:00’da eşsiz melodileri ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatan Anjelika Akbar ve saat 20:30’da Bülent Ortaçgil’e emanetti. Akbar ve Ortaçgil performanslarıyla resmen başlayan olan Bebek Şenliği konuklarını bu yıl da müziğin zirvesinde coşturdu. Aşkın Arsunan, Şelale Şehnaz Sam, Büyük Ev Ablukada’nın sahne performansları ve ünlü DJ’ler Aksak, Doğu Çivicik, Hey! Douglas, Kaan Düzarat, Kozmonot ve Tutan birbirinden farklı ve doyumsuz setleri ile Bebek Şenliği konuklarına müziğin, alışverişin ve eğlencenin unutulmaz bileşimini sunacak. Canlı Heykel Performansları ve Sokak Müzisyenleri de şenliğe farklı bir renk kattı. Şenliğin ilk günü 13 Haziran’da saat 15:00’da Tuncay Özkan imza günü etkinliği düzenlendi.

14 Haziran Cumartesi günü Boğaziçi Caz Korosu ile başlayan müzik ziyafeti gün içinde DJ performanslarıyla devam etti. Saat 19:00’da Şelale Şehnaz Sam’ın performansının ardından DJ ile konuklar adeta bir açık hava partisindeymişçesine eğlendi. Gece, ünlü sanatçı Güvenç Dağüstün’ün 21:00’daki konseriyle devam etti. Cumartesi günü üzel bir tesadüf de yaşandı. Bebek Şenliği'ni ziyaret eden Teoman, sahneye çıkarak Güvenç Dağüstün'le birlikte şarkı söyledi. 15 Haziran Pazar günü 11:00’da açılışı yapılan olan Çöpadam Atölyesi Minik Ressamlar Karma Sergisi ile başladı. 11:30’da Cemre Narin & Begüm Atakan imza günü etkinliğinin ardından saat 15:00’da şenliğin ağır toplarından Felix Homann Şov sahne aldı. 17:30’daki DJ performansının ardından 19:30’da  Aşkkın Arsunan ve Jazzino Band sahnedeydi. Evrensel ezgilerle konukların ağzına bir parmak bal çalan grup,  konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. 21.00'da sahne alan olan Büyük Ev Ablukada şenliğin konuklarını farklı tarzları ile eğlendirmeye devam etti.