Beşiktaş'ta "HALK GÜNLERİ" başladı

Esnaf ve vatandaşlarla birebir diyaloglar kurarak sıkıntıları yerinde tespit etmeye çalışan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, şimdi de halk günü düzenleyerek, bu diyalogu bir adım daha ileri götürdü.

Eklenme Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı

Beşiktaş Belediyesi, unutulan bir geleneği daha hayata geçirdi. Uzun süredir unutulan "halk günleri" geleneği başladı. Başkan Hazinedar, belediye konferans salonunun kapılarını halka açtı. Bugün gerçekleşen etkinlikte iki saat boyunca ilgili birimlerin başkan yardımcıları ile birlikte Beşiktaş halkının sorunları masaya yatırıldı.

Haftanın belli bir günü gerçekleşecek olan etkinlik tüm Beşiktaş sakinlerine açık. Belediye konferans salonunda bugün ilki gerçekleşen toplantıya katılım bir hayli yoğundu. Esnaf, ev hanımı, emekli, her kesimden yurttaşın katıldığı toplantıda Başkan Hazinedar, Beşiktaş sakinlerini tek tek dinledi. Toplantıya Başkan yardımcıları da katıldı ve vatandaşların şikâyet ve sorunları not alındı.

Başkan bazı şikâyetlere hemen toplantı esnasında müdahale etti ve çözüm üretti. “Sorunsuz bir Beşiktaş için yola çıktık.” diyen Av. Murat Hazinedar, “Her görüşe saygılıyız, ne yaşıyorsanız ne sorunuz varsa anlatın ki çözelim” dedi ve seçim öncesi sloganını tekrarladı: Beşiktaş İstanbul’un yükseleni olacak; yüzde 77'yi birlikte başardık, Beşiktaş'ı da birlikte yönetiyoruz.

Başkan Hazinedar, “Benim anlayışıma göre bir belediye başkanı halkının içinde olmak zorundadır. Makamlar gelip geçicidir. Aslolan hizmettir. Beşiktaş’ta sorun değil çözüm var. Biz sorunsuz bir Beşiktaş için yola çıktık” dedi.

Böyle bir etkinliğin çok önemli olduğunu söyleyen Beşiktaş sakinleri başkana teşekkürlerini ilettiler. Toplantıya katılan yurttaşların bazıları, kaldırımların yetersizliğinden, bazıları işsizlikten, bazıları ise minibüsçülerden şikâyet etti. Başkan Hazinedar ise herkesi ilgiyle dinledi. Telefon numaralarını aldı. Toplantı bitiminde ise yüzler gülüyordu. Beşiktaş sakinleri Başkan’dan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.